lauantai 16. marraskuuta 2013

Tahiniaddikti

Viime aikoina olen ollut hulluna tahiniin. Aluksi en juuri tahinista - joka siis on jauhetuista seesaminsiemenistä tehty tahna - juurikaan välittänyt, mutta nyt olen siihen aivan HULLUNA.

Tahinia voi laittaa hummukseen (olen myös hulluna hummukseen!) ja taratorkastikkeeseen, joka on aivan loistava ja terveellinen (vegaaninen, gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton) kastike esimerkiksi vaalealle kalalle. Jos on tahinihullu, tahinia voi laittaa leivän päälle ihan sellaisenaan.

Couscous & Consciousness -blogissa on jaossa resepti, jossa tarjolla on kukkakaalia tahinin ja granaattiomenansiementen kera.

Tai entäs tämä tahinikeitto? Alkuperäinen resepti on suomalaista(kin) alkuperää olevan Tessa Kirosin.

How do you eat yours?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...